Kysymyksiä ja vastauksia

 

Kun tulen mökille lomalle, niin miten käännän sanomalehden Äkäslompoloon?

Tee muutos oman lehtesi nettisivulla taikka soita sinne. Osoitevaihtoehdot kääntöön ovat:

1. Haluat lehtesi tulevan Jounin kaupan ja pankkiautomaatin vierellä olevaan lehtilaatikkoon, niin osoite on:

Sannanrannantie 3, 95970 Äkäslompolo. Ne lehdet, joissa on vielä käytöstä poistettu osoite Tunturintie 16, kannetaan myös tänne.

2. Jos olet saanut Äkäslompolossa vakinaisesti asuvalta asukkaalta luvan laittaa oman postilaatikkosi tämän laatikon viereen, niin laita silloin osoitteeksi oma mökkiosoitteesi. Soita myös Kolarin postiin ja kerro missä postilaatikkosi on. Muista laittaa laatikkoon selvästi ja pysyvästi nimesi. Tehkää myös yhtenäinen, sopivan korkea ja mielellään siisti teline laatikoille.

Toinen vaihtoehto on tilata Postilta maksullinen Lähilaatikkopalvelu omalle mökille. Ohjeet täältä:

Viikonloppuisin nämä mökkiosoitteella tulevat lehdet jaetaan Jounin kaupan laatikkoon.

ÄLÄ LAITA OSOITTEEKSI MÖKKIOSOITETTASI, JOS SINULLA EI OLE LUVALLISTA OMAA POSTILAATIKKOA.

Jos et löydä omaa lehteäsi laatikosta, niin tarkista muistisi ja tilauksesi muutos. TOISEN LEHDEN VARASTAMINEN ON ALHAINEN TEKO!

Kun tulen mökille lomalle, niin miten käännän kirjepostini Äkäslompoloon?

 

Postin sivulla on tarkat ohjeet, miten maksullinen kääntäminen tehdään. Katso ohjeet täältä:

Jos olet saanut Äkäslompolossa vakinaisesti asuvalta asukkaalta luvan laittaa oman postilaatikkosi tämän laatikon viereen, niin laita silloin osoitteeksi oma mökkiosoitteesi. Soita myös Kolarin postiin ja kerro missä postilaatikkosi on. Muista laittaa laatikkoon selvästi ja pysyvästi nimesi. Tehkää myös yhtenäinen, sopivan korkea ja mielellään siisti teline laatikoille.

Toinen vaihtoehto on tilata Postilta maksullinen Lähilaatikkopalvelu omalle mökille. Ohjeet täältä:

====================

Vieraskirja:

Kysymys: Miksi sivustolla ei ole vieraskirjaa? Olisi niin mukava kirjoitella terveisiä ja kommentteja sivustosta ja kylästä.

Vastaus: Niin meistäkin olisi mielenkiintoista lukea terveisiänne. Valitettavasti vieraskirjat on yleensä jouduttu sulkemaan erilaisten väärinkäytösten vuoksi. Sinne kirjoitellaan asiattomuuksia tai se tukitaan erilaisilla roskaposteilla. Siksi vieraskirjaa ei valitettavasti voida avata. Käyttäkää "Palaute"-palkkia asiallisten tietojen ja terveisten lähettämiseen. Niiden kirjoittajat pystytään teknisesti selvittämään, jos on tarpeen.